16 maart 2021

Meld je aan als je meer wilt weten over wat de VG VIPP-subsidieregeling voor jou als vrijgevestigde ggz-professional gaat betekenen.


Voor wie: Vrijgevestigde ggz-professionals

Waar: Digitale live stream

Tijd: 17:00

Op 11 en 16 maart organiseert het VG VIPP programmabureau een tweetal webinars om vrijgevestigde ggz-professionals te informeren over VG VIPP en de gevolgen voor hen als zorgverleners.

Tijdens het webinar zullen René Meijer (programmadirecteur VG VIPP) en Lissa van Riel (communicatieadviseur VG VIPP) samen met Marleen Heijsteeg, psychologe in Delft en aangesloten bij Zorgorganisatie Eerste Lijn ingaan op de volgende vragen: Wat is VG VIPP en wat staat een vrijgevestigde ggz-professional te wachten in 2021? Wat zijn PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgevingen) en wat is MedMij? En hoe ondersteunt het programmabureau VG VIPP de vrijgevestigde ggz-professional?

Ben jij een vrijgevestigde ggz-professional en wil je meer weten over wat VG VIPP voor jou gaat betekenen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Je ontvangt een bevestiging van deelname per e-mail met daarin de link naar het webinar. Mocht je vooraf vragen hebben, willen we je vragen deze als reactie op de bevestiging bij ons kenbaar te maken.

We hopen je op 16 maart online te mogen ontmoeten!

Terug