Ondersteuning voor vrijgevestigde ggz-professionals

Het programmabureau VG VIPP biedt tot medio 2022 ondersteuning aan vrijgevestigde ggz-professionals om hen te helpen bij het uitwisselen van gegevens met patiënten. Het uitgangspunt is dat vrijgevestigde ggz-professionals zo veel mogelijk worden ontzorgd. De ondersteuning bestaat onder andere uit het opstellen van informatiemateriaal en webinars.

Informatiemateriaal

Wil je meer informatie over de VG VIPP-regeling, het optimaal werken met een EPD, wat VG VIPP mogelijk maakt voor patiënten en welke gegevens patiënten kunnen bekijken in hun PGO? Bekijk dan onze informatiekaarten! Klik hier om het verslag en de opname van het webinar over PGO’s en MedMij te bekijken.

Keuze- en overstaphulp

Daarnaast heeft het programmabureau een keuze- en overstaphulp. Sta je als vrijgevestigde ggz-professional voor de keuze om met een elektronisch patiëntendossier (EPD) te werken of wil je weten welke stappen je moet zetten om over te stappen naar een EPD wat gegevensuitwisseling mogelijk maakt? Al deze informatie vind je in de keuze- en overstaphulp. Na het beantwoorden van een aantal vragen kom je terecht bij het stappenplan wat voor jou van toepassing is.

Optimaal gebruik van het EPD

Wil je optimaal gebruik maken van het EPD en digitaal gegevens uitwisselen met patiënten? VG Digitaal helpt je hierbij aan de hand van animaties, informatiekaarten en via ondersteuning van je softwareleverancier! Klik hier om naar VG Digitaal te gaan.

Vragen en op de hoogte blijven

Heb je nog meer vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen-pagina. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem gerust contact met ons op via onze helpdesk.

 

Volg je ons al op LinkedIn en heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief?