20 mei 2021

Meld je aan als je meer wilt weten over PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgevingen), MedMij en wat dit betekent voor jou als vrijgevestigde ggz-professional


Voor wie: Vrijgevestigde ggz-professionals

Waar: Zoom

Tijd: 19:00

Op 20 en 25 mei maart organiseert het VG VIPP programmabureau in samenwerking met MedMij en het programma PGO on Air van de Patiëntenfederatie een tweetal webinars om vrijgevestigde ggz-professionals te informeren over PGO’s en MedMij.

Programma

Tijdens het webinar zal Miranda Ehrenhard van PGO on Air starten met het beantwoorden van de vragen: Wat is een PGO? En wat is het verschil met een patiëntportaal? Aan de hand van de resultaten van een publieks- en zorgverlenersonderzoek geeft zij toelichting op welke beelden over PGO’s er leven bij patiënten en zorgverleners en gaat zij in op de voordelen van PGO’s voor zorgverleners. Bart de Gans zal uitleg geven over MedMij, het Afsprakenstelsel en de koppeling met de VIPP-programma’s.

Aanmelden

Ben jij een vrijgevestigde ggz-professional en wil je meer weten over PGO’s, MedMij en wat dit voor jou betekent? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Mocht je vooraf vragen hebben, willen we je vragen deze bij de aanmelding kenbaar te maken. Je ontvangt een bevestiging van deelname per mail met daarin de link naar de Zoom-meeting.

We hopen je op 20 mei online te mogen ontmoeten!

Terug