Geslaagde eerste leveranciersbijeenkomst

Geslaagde eerste leveranciersbijeenkomst

16 juli 2020

Op 13 juli vond de eerste leveranciersbijeenkomst plaats voor de VG VIPP-regeling. Wij blikken terug op een succesvolle kick-off, waarbij we constructieve en waardevolle input vanuit leveranciers hebben ontvangen. Alle input nemen wij mee in de komende periode bij het nader uitwerken van het subsidietraject.

Bij de leveranciersbijeenkomst waren negen leveranciers aanwezig. De leveranciers zijn meegenomen in de inhoud van de regeling, er zijn veel vragen gesteld over de voorwaarden en verplichtingen en er is input opgehaald omtrent de inkoopvoorwaarden die opgesteld worden vanuit VG VIPP.

De voornaamste vraag die bij leveranciers leefde ging over de planning. De deadline van 2 september die opgenomen is in de regeling geldt uitsluitend voor de gebruikersstichting. Van de leveranciers wordt op dit moment dus nog niets verwacht. Tegen het einde van 2020  kunnen leveranciers de subsidieaanvraag indienen bij de gebruikersstichting. De leveranciers worden hierover op de hoogte gehouden.

Wij plannen na de zomervakantie een nieuwe leveranciersbijeenkomst in. Houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de pagina).

Bekijk hier de slidedeck van de kick-off

Terug