VG Digitaal gaat live met de website!

VG Digitaal gaat live met de website!

24 maart 2022

Wat is VG Digitaal?

VG Digitaal is opgericht om vrijgevestigde ggz-professionals te ondersteunen bij het optimaal gebruikmaken van het EPD en om digitaal gegevens uit te wisselen met patiënten. Dit resulteert in gemakkelijker gebruik van het EPD, tijdsbesparing en minder administratieve lasten. Vindt u het als vrijgevestigde ggz-professional lastig om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld uw EPD agenda of het factureren vanuit uw EPD? Bekijk dan snel de website van VG Digitaal!

Vraag ondersteuning aan voor gebruik van MedMij!

Kunt u als vrijgevestigde ggz-professional hulp gebruiken bij het digitaal gegevens uitwisselen met patiënten? Op de website van VG Digitaal vraagt u kosteloos ondersteuning aan van uw softwareleverancier om aan te sluiten op MedMij. Hierdoor wisselt u digitaal gegevens uit met patiënten via een PGO.

Binnenkort ondersteunen we u ook op andere thema’s!

In de komende periode breiden de thema’s voor ondersteuning verder uit. U kunt zelf aangeven bij welke onderwerpen u extra hulp nodig heeft. Op de website leest u meer informatie over het aanvragen van ondersteuning én vraagt u dit gemakkelijk en snel aan via het aanvraagformulier. Binnenkort ondersteunen we u ook op de volgende thema’s:

  • Het instellen van uw EPD;
  • Eenvoudig declareren vanuit uw EPD;
  • Efficiënte administratie met uw EPD agenda;
  • Corresponderen met uw patiënt én andere zorgverleners met hulp van uw EPD;
  • Dossiers elektronisch inzichtelijk maken voor uw patiënt;
  • Efficiënte financiële administratie met hulp van uw EPD.

Daarnaast zullen binnenkort meerdere informatiekaarten en animaties beschikbaar komen, waarmee we u als ggz-professional informeren en helpen om zelf aan de slag te gaan met uw EPD.

Op de hoogte blijven?

Wilt u graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom VG Digitaal en als eerste weten wanneer er nieuwe informatie beschikbaar is? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Terug