VG Digitaal van start!

VG Digitaal van start!

2 mei 2022

VG Digitaal?
VG Digitaal is opgericht om vrijgevestigde ggz-professionals te ondersteunen bij het optimaal gebruikmaken van het EPD en om digitaal gegevens uit te wisselen met patiënten. Eerder hebben we aangekondigd dat het mogelijk is om ondersteuning aan te vragen voor het uitwisselen van gegevens via MedMij. Inmiddels zijn de ondersteuningsmogelijkheden uitgebreid en kan je als vrijgevestigde ggz-professional zelf aan de slag met informatiekaarten en animaties.

Zelf aan de slag met het EPD
Afgelopen periode hebben we gewerkt aan het ontwikkelen van informatiekaarten en animaties om zelf aan de slag te gaan met de onderwerpen waarbij u extra hulp kunt gebruiken. Denk hierbij aan thema’s zoals het inrichten van uw EPD, eenvoudig declareren en corresponderen met uw patiënt en andere zorgverleners. Op de website staan alle informatieproducten en thema’s.

Bekijk onderstaande video om kennis te maken met VG Digitaal!

Vraag ondersteuning bij het gebruik van uw EPD
Heeft u na het bekijken van de informatiekaarten en animaties nog vragen of kunt u hulp gebruiken bij één of meerdere thema’s? Op de website van VG Digitaal vraagt u kosteloos ondersteuning aan van uw softwareleverancier op de thema’s die voor u relevant zijn. Deze ondersteuning kunt u uiterlijk tot eind 2022 aanvragen.

Op de hoogte blijven?
Wilt u graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom VG Digitaal en als eerste weten wanneer nieuwe informatie beschikbaar is? Schrijf u dan hier in voor onze VG Digitaal nieuwsbrief.

Terug