Kom alles te weten over de VG VIPP-regeling bij het webinar voor vrijgevestigde ggz-professionals

Kom alles te weten over de VG VIPP-regeling bij het webinar voor vrijgevestigde ggz-professionals

22 februari 2021

Ben jij een vrijgevestigde ggz-professional en wil je meer weten over de VG VIPP-subsidieregeling en de gevolgen voor jou als zorgverlener? Het VG VIPP programmabureau praat jou bij op 11 en 16 maart via een live webinar! Wat is VG VIPP en wat staat een vrijgevestigde ggz-professional te wachten in 2021? Wat zijn PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgeving) en wat is MedMij? En hoe ondersteunt het VG VIPP programmabureau de vrijgevestigde ggz-professional? Tijdens het webinar praat o.a. Marleen Heijsteeg (psychologe te Delft) je bij en beantwoorden we al jouw vragen.

Het webinar wordt op twee dagen georganiseerd, zodat er hopelijk voor alle geïnteresseerden een passend moment tussen zit. Het eerste webinar vindt plaats op donderdag 11 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Het tweede webinar staat gepland op dinsdag 16 maart van 17.00 tot 18.00 uur. Beide webinars hebben dezelfde inhoud en worden niet opgenomen. Achteraf worden wel de dia’s verspreid onder de deelnemers. Bij voldoende animo wordt het webinar op latere momenten in maart herhaald.

De presentatoren zijn René Meijer (programmadirecteur VG VIPP) en Lissa van Riel (communicatieadviseur VG VIPP). Zij zullen ingaan op de ontwikkelingen rondom digitalisering in de zorg en de VG VIPP-regeling. Ook gaan zij in gesprek met Marleen Heijsteeg, psychologe in Delft. Marleen is aangesloten bij Zorgorganisatie Eerste Lijn en met haar wordt gesproken over de gevolgen van de verschillende ontwikkelingen in de sector, de VG VIPP-regeling en wat het werken met een EPD betekent voor de vrijgevestigde ggz-professional.

Ben jij een vrijgevestigde ggz-professional en wil je meer weten over wat VG VIPP voor jou gaat betekenen? Meld je dan snel aan via onze website!

Meld je hier aan voor het webinar op 11 maart

Meld je hier aan voor het webinar op 16 maart

 

 

Terug